Algemene voorwaarden

BETALEN
Bij Unit 80 kun je betalen via iDEAL en overboeking per bank. Wij nemen de bescherming van jouw betalingsgegevens erg serieus en deze zijn dan ook veilig bij ons. Deze gegevens worden daarnaast gecheckt op fraude door ons en door onze betalingsverwerker.

VERZENDEN
Alle artikelen kunnen worden verstuurd via Post NL. Unit 80 rekent voor pakketpost € 7,50. Bestelling boven de € 50,- wordt gratis bezorgd. Deze verzending heeft track&trace maar géén verzekering. Dit is daarom op eigen risico van de klant. Unit 80 is derhalve niet verantwoordelijk voor deze verzendingen. Bovendien is Unit 80 niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade tijdens de verzending. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Unit 80 niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL. Unit 80 biedt je de keuze uit de volgende verzendwijze: Pakketpost € 7,50 verzendstatus van het pakketje is te volgen via de website van postNL. Indien u de bestelling komt afhalen vervallen uiteraard de verzendkosten.

LEVERTIJD
Unit 80 zal direct na ontvangst van betaling overgaan tot levering, zolang de voorraad strekt. De bestelling zal binnen 2 werkdagen naar je worden toegezonden. Unit 80 behoudt het recht om de bestelling te cancellen en het overgemaakte bedrag terug te storten. Unit 80 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor leveringen die later arriveren dan de aangegeven levertijd van 5 werkdagen. Tevens zijn wij bij verlies of beschadiging door toedoen van PostNL niet aansprakelijk. Mocht het item onverhoopt toch beschadigd aankomen, dan valt dit onder de garantie. Je kunt dan contact met ons opnemen via ons emailadres, info@unit80.nl

OPHALEN
Betalen bij afhalen – via de mail wordt een afspraak gemaakt om de bestelling te komen afhalen, u kunt contant of met een betaalpas betalen of het bedrag exclusief verzendkosten vooraf overmaken.

RUILEN & RETOURNEREN
1. Het is voor de interne afnemer mogelijk om binnen de zichttermijn (14 dagen) de artikelen te retourneren. 2. Retourneren in de showroom is gratis. Alle andere retourzendingen zijn voor eigen rekening. De eventuele verzend- en transportkosten zijn voor uw rekening. 3. Voor artikelen die in de webshop zijn gekocht en zijn opgehaald, geldt dat ze voor volledige terugbetaling, ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zijn voor retourzending. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld (transport)schade, kunnen wij bij jou in rekening brengen. 4. Het is uitsluitend mogelijk om goederen te retourneren indien daar vooraf melding van is gemaakt. 5. Het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na het terug-ontvangen van het (onbeschadigde) geretourneerde product, teruggestort op het rekeningnummer dat bij Unit 80 bekend is.

Het retouradres is:
Unit 80
Jelle Zijlstraweg 80
1689 ZX Zwaag